Avcılar Temizlik Firmaları Temizlik Şirketleri Ev Ofis Temizliği Hizmetleri

Avcılar Temizlik Şirketleri Avcılar Ve İstanbul Genelinde Ev Temizliği İnşaat Sonrası Temizliği Ofis Temizliği Hizmetleri RTS Temizlik Şirketi Uzun Yıllar Sektörden Deneyim  Kazanılarak Kurulmuş Olup Ev Ofis  Temizlik Hizmeti Sunmaktadır..


RTS Halı Ve  Koltuk Yıkama Hizmeti Veren Firmamız Profesyonel Ekibi Ve Ekipmanları İle  Ev Ofis Ve Diğer Tüm Alanlarda Hizmet Vermektedir Müşteri Memnuniyeti Odaklı Çalışamalarımız İle Ekonomik Fiyatların Yanında  Kaliteli Hizmet İlkesinden Vazgeçemiyen  Firmaların Başından Gelir


RTS KOLTUK YIKAMA


Evimizde Kullandığımız Koltuklarımız  Zamanla Kirlenir Bunun İçin Belirli Sürelerde Yıkamaya Tabi Tutulmalıdır En Çok Kullanılan Eşyalarının Başında Gelen  Koltuklarımız En Az Yılda  1-2 Kez Yıkanmalıdır..

KÖPÜKLÜ KOLTUK YIKAMA
Firmamız Köpüklü Koltuk Yıkama  Hizmeti İle Türkiyede  İlk Olmasılya Bilinen Kuru Islak  Koltuk Yıkama Makinaları İle  Koltuklarınızn Yüzeylerini Solmadan  Yıpratmadan Derinlemesine Temizler Koltuklarınız İlk Günki Gibi Ter Temiz Olur..


GENEL TEMİZLİK HİZMETLERİ
Genel Temizlik Hizmetlerim  Ev Ofis Fabrika Okul  Lokanta Ve Diğer Aklınıza Gelebilecek Tüm Alanları Kapsar Genel Temizlik İçin Firmamızdan Randevu Talep Ediniz