Başakşehir temizlik şirketleri

Başakşehir temizlik şirketi başakşehir ve yakın çevresinde tüm temizlik ihtiyaçlarınızda bizi arayın  profesyonel hizmet Hizmetlerimiz; bilinen temizlik firmaları ve temizlik şirketleri yaklaşımına yeni bir bakış açısı kazandırarak, işletmelerin uluslararası standartlarda temizlik, hijyen, sanitasyon ve dezenfeksiyon ihtiyaçlarının tamamını kapsamaktadır. Yürütülen hizmetin tüm ihtiyaçları kapsaması sebebi ile, ekonomik ve verimli bir organizasyon oluşturmaktadır. Aynı zamanda bu destek prosesinin sorumluluğu tamamen alınarak işletmenin asli faaliyetine daha fazla enerji ayırması sağlanmaktadır.
Temizlik ve Hijyen Hizmetleri Kapsamında;



 istanbul Yeni nesil temizlik firması ve temizlik şirketi kapsamında; ev temizliği ve hijyeni, hastane temizliği ve hijyeni, okul temizliği ve hijyeni, ofis - fabrika temizliği ve hijyeni, konaklama tesisleri temizliği ve hijyeni, personel kıyafeti yıkama ve hijyeni, sosyal alan - tesis temizliği ve hijyeni, tekstil yüzey - halı yıkama ve hijyeni, zemin ve bina bakımı - cilalama, dış cephe ve cam temizliği, inşaat - tadilat sonrası bina bakımı ve temizliği faaliyetleri yürütülmektedir.
Dezenfeksiyon Hizmetleri Kapsamında;

 İç ortam havası dezenfeksiyonu, havalandırma kanalı dezenfeksiyonu, gıda ileri işlem alanı dezenfeksiyonu, gıda üretim hattı dezenfeksiyonu, ameliyathane dezenfeksiyonu, ilaç üretim alanı dezenfeksiyonu hizmetleri, temizlik firmaları ve temizlik şirketleri faaliyeti içerisinde ayrıca yürütülmektedir.
Sanitasyon Hizmetleri Kapsamında;
http://temizlikfirmalari.info.tr/