boya badana sonrası temizlik

Boya badana sonrası temizlik boya badana tamiliği firmamızda  keşif talebi bulunduğunuzda gün içinde Perseonelinmi  keşif ve fiyatlandırma için sizden randevu talep edecektir..
Randeve gününde  prsonelimiz  yerinde keşif yaparak yapılacak  işler hakkında sizin isteklerinizi dinler  ve bizim yapacaklarımızı  size tam detaylarıyla anlatır ..

Boya badana yapılırken her nekadar önlem alınsada  önlenemez bir şekilde mahalesef yinede  evimiz  kirlenir toz kir içinde kalır bunun için   profesyonel anlamda  tam donanım ve ekipmanlara sahip temizlik şirketimiz ..
boya badana tadilat  sonrası oluşan kir toz boya düküntüleriniz  parkelerinizi camlarınızı çizmeden  profesyonel bir şekilde tertemiz size teslim eder ..

İstanbul için  temizlik alanında  hizmet veren firmamız müşterilerimizin isteklerini en etkin ve bhızlı bir şekilde vevap verebilmektedir boya badana  temizliği ve diğer temizlik ihtiyaçlarınız  için bizi arayınız  3 kişiden oluşan ekibimiz  randevu gününde ve saatinde  tüm donanım ekipnamları ile  beraber evinizi temilemek için kapınızı çalar sizin tek yapmanız gereken  sadece biraz süre tanımak gün sonunda eviniz size tertemiz bir şekilde teslim edilecektir
gerek boya kalıntıları ve boyadan dolayı oluşan  toz kirrden eser kalmıyacak firmamızın kullandığı  temizlik  ürünleri tamamı uluslararası standartlara uygun olup kesinlikle  insan sağlığı tehdit edecek ürünler kullanmamaktayız  müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımızla  hizmetinizdeyiz tek yapmanız gerekn bizi aramak